Picture

Installatietechniek

H van Wijk Installatietechniek. De totaal installateur voor de regio Musselkanaal – Stadskanaal. Wij verzorgen alle voorkomende installatie werkzaamheden, en verkopen in onze winkel en showroom sainitair en toebehoren. Wij zijn erkend alarminstallateur en installeren alarminstallaties bij particulier en bedrijf.

Centrale Verwarming

We verzorgen alles voor uw centrale verwarming. Wij hebben zeer ruime ervaring en bieden u een breed pakket op dit gebied aan.

Meer over uw CV

Gas-en Waterleiding

H van Wijk Installatietechniek legt alle gasleidingen en waterleidingen aan vanaf de meter. Dit doen we in nieuwbouw, maar zeker ook bij renovaties en verbouwingen.

Meer Gas- & Waterleiding

Airconditioning

Het installeren, onderhouden en repareren van airconditioning behoort het dagelijkse werk van H van Wijk Installatietechniek. We zijn gecertificeerd en werken onder de hoogste kwaliteitseisen.

Meer over Airconditioning

Zonnepanelen en Duurzame technieken

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zonnepanelen aan particulieren en bedrijven die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, word je onafhankelijk van energiebedrijven.

Meer over Zonnepanelen

Sanitair

H van Wijk Installatietechniek verzorgt al uw sanitaire wensen, van het vervangen van uw huidig sanitair, het realiseren van aanpassingen tot en met het installeren van complete badkamers en toiletten.

Meer over Sanitair

Mechanische Ventilatie

Tegenwoordig zijn huizen goed geïsoleerd, daarom is een goede ventilatie nodig. Een mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor de afvoer van vocht en de toevoer van verse buitenlucht. Dit is vooral nodig in vochtige ruimten zoals: toiletten, badkamers en keukens. We zijn dé specialist in de regio als het gaat om installatie en onderhoud van mechanische ventilatiesystemen.

Mechanische Ventilatie

Elektrotechniek

Wij installeren complete elektrotechnische installaties voor woningen, kantoren en alle overige gebouwen, alsmede verzorgen wij uitbreidingen op uw bestaande installatie.

Meer over Elektrotechniek

Riolering

Een goede riolering is een van de basisbehoeften van een woning of bedrijfspand. Wilt u deze nieuw laten aanleggen, of heeft u een probleem met uw bestaand riool? Bij H van Wijk installatietechniek bent u aan het juiste adres.

Meer over Riooltechniek

Dakbedekking en Afvoeren

Is uw oude dak aan een onderhoudsbeurt toe of moet het compleet worden vervangen? H van Wijk Installatietechniek verzorgt de bitumineuze dakbedekking van platte daken ongeacht of het nu renovatie, lekkage of nieuwbouw betreft.

Meer over Dakbedekking

CV Ketel huren

Het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel kan een behoorlijke investering betekenen. H van Wijk installatietechniek biedt u de mogelijkheid om een cv-ketel te huren.

Meer weten