Beveiligingstechniek

H van Wijk Installatietechniek is de aangewezen partner op het gebied van beveiligingstechniek. We maken gebruik van de modernste technieken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Inbraakbeveiliging

Of u nou uw dierbaarste bezittingen of bedrijfsgevoelige informatie wilt beschermen, wij kunnen u advies geven en samen met u een beveiligingsplan opzetten dat geheel naar uw wensen is! Met inbraakbeveiliging is uw woning beschermt tegen ongewenste indringers, tevens zorgt een inbraakbeveiliging ook voor een afschrik-effect. Bedraad of draadloos, het is allemaal mogenlijk. Wij kunnen natuurlijk ook altijd uw bestaande installatie uitbreiden of aanpassen. Tevens kunnen wij de beveiligingsinstallatie aansluiten op een Particuliere Alarm Centrale zodat u altijd zeker bent dat er actie ondernomen wordt bij een alarm situatie!

Camerabewaking

Cameratoezicht wordt tegenwoordig steeds meer ingezet ter bescherming van eigendommen of om vandalisme tegen te gaan. Door bijvoorbeeld in of om uw huis goede camera’s te plaatsen, kunt u eventuele acties van vandalisme of diefstal direct in beeld brengen en de daders snel oppakken. Vaak schrikt een camera eventuele misdadigers zelfs af en blijft uw huis veilig. Ook voor uw bedrijfspand biedt het vele voordelen om in beeld te krijgen wat er op de werkvloer gebeurt en om dieven af te schrikken.

Bespaar op uw verzekeringspremie!

Er zijn verschillende verzekeraars die een fikse korting geven op de premie als uw woning of bedrijfspand voorzien is van inbraakbeveiliging en/of camerabewaking. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Passend advies en offerte op maat

Wacht niet af en begin vandaag met de beveiliging van uw huis of bedrijf, neem contact op voor een passende offerte en advies op maat!

Offerte aanvragen