Centrale Verwarming

H van Wijk Installatietechniek verzorgt uw wensen voor de centrale verwarming. Wij hebben zeer ruime ervaring en bieden wij u een breed pakket op dit gebied aan. Onder verwarmingen valt niet alleen de verwarming van uw woning, kantoor of bedrijfspand maar ook warmwater om bijvoorbeeld comfortabel te douchen of snel warmwater te tappen voor de afwas.

Nieuwe CV Ketel goede investering!

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De investering in een nieuwe cv-ketel is snel terugverdiend doordat het naast meer comfort ook zorgt voor een behoorlijke rendementsverbetering. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen. Het gehele jaar door kunt u bij ons terecht voor de vervanging van uw cv-ketel. Het voorjaar en de zomer zijn uitstekende periodes om tot vervanging over te gaan. Zo zit u niet in de kou en is er gelegenheid om uw installatie alle aandacht te geven. Het is zinvol gelijktijdig uw volledige installatie te optimaliseren en, waar gewenst, bijvoorbeeld de radiatoren te vervangen door fraaie exemplaren

Uw huis warm en behaaglijk

In onze showroom in Musselkanaal kunt u terecht voor vakkundig advies. We helpen u bij de keuze van de juiste cv-ketel en de benodigde capaciteit van de ketel. Wij leveren en installeren verwarmingssystemen: zoals centrale verwarming, luchtverwarming en vloerverwarming. Soms is een combinatie van verschillende verwarmingssystemen een betere keuze.

H van Wijk Installatietechniek is gespecialiseerd in

  • CV-ketels
  • Radiatoren
  • Designradiatoren
  • Vloerverwarming
  • Thermostaten
  • Gashaarden of gevelkachels
  • Zonnecollectoren

Vrijblijvend meer informatie

Of het nu gaat om de vervanging van uw oude CV ketel of boiler of het onderhoud aan uw ketel, onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Loop eens binnen in onze showroom in Musselkanaal of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen