CV Ketel huren

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De investering in een nieuwe cv-ketel is snel terugverdiend, doordat het naast meer comfort zorgt voor een behoorlijke rendementsverbetering. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen.
Het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel kan een behoorlijke investering betekenen. H van Wijk installatietechniek biedt u de mogelijkheid om een cv-ketel te huren.

All-in huren vanaf € 29,-*

Bij het huren van een cv-ketel is een grote investering in de aanschaf van een cv-ketel niet nodig. U betaalt een maandelijks bedrag voor de huur. In ons huurprogramma is een storings- en onderhoudscontract ingesloten. De onderhoudskosten en eventuele te vervangen onderdelen zijn bij het huurcontract inbegrepen. U komt dus nooit voor onverwacht hoge uitgaven te staan.
* Vraag naar de voorwaarden

Uw huis warm en behaaglijk

In onze showroom in Musselkanaal kunt u terecht voor vakkundig advies. We helpen u bij de keuze van de juiste cv-ketel en de benodigde capaciteit van de cv ketel. Wij leveren en installeren verwarmingssystemen: zoals centrale verwarming, luchtverwarming en vloerverwarming. Soms is een combinatie van verschillende verwarmingssystemen een betere keuze.

Vrijblijvend meer informatie

Of het nu gaat om de vervanging van uw oude CV ketel of boiler of het onderhoud aan uw ketel, onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Loop eens binnen in onze showroom in Musselkanaal of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen