Riolering

Een goede riolering is een van de basisbehoeften van een woning of bedrijfspand. Wilt u deze nieuw laten aanleggen, of heeft u een probleem met uw bestaand riool? Bij H van Wijk installatietechniek bent u aan het juiste adres. Dankzij de decennialange ervaring van ons bedrijf leveren wij optimale resultaten; snel en dus voordelig. Wij worden dan ook dagelijks ingeschakeld door diverse bedrijven en particulieren. Wij verrichten al uw rioleringswerkzaamheden van keuken, badkamer tot de aansluiting op het gemeentelijk riool.

Ontstoppen riolering

H van Wijk Installatietechniek beschikt over ontstoppingsmachines voor de riolering. Desgewenst frezen wij de riolering. Hierdoor is de riolering van binnen weer gereinigd is waardoor de riolering weer goed door loopt. Door deze techniek wordt er zo weinig mogelijk schade toegebracht aan uw aangelegde tuin of uw bestrating.

Reinigen van riolering

Voorkomen is beter dan genezen! Door tijdig de riolering te laten reinigen worden verstoppingen voorkomen. Wij reinigen het riool met behulp van één van onze hogedrukwagens – bediend door ons vakbekwaam en gecertificeerd personeel.

Problemen met uw riolering?

Heeft u problemen met uw riolering of wilt u een offerte ontvangen voor het meer weten over ons onderhoudsprogramma, onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Loop eens binnen in onze showroom in Musselkanaal of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen