Picture

Uw nieuwe badkamer van A tot Z geregeld!

H van Wijk Installatietechniek is dé badkamer specialist die u van A t/m Z ontzorgt wanneer u besluit uw badkamer te verbouwen of nieuw te bouwen.

Één aanspreekpunt en alles onder één dak

Vanaf het allereerste moment heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die gedurende het hele traject voorbij komen. Dat werkt niet alleen snel en efficiënt, maar ook nog eens erg prettig. Wij bieden u het gemak van alles onder één dak. Als er bijvoorbeeld ergens een muurtje gebouwd moet worden of een wandje gestuukt, zorgen wij ervoor dat dat geregeld wordt. Nergens draaien wij onze hand voor om.

Kom het beleven in onze showroom

In onze showroom kunt u kennis maken met de laatste trends. we hebben diverse complete badkamer opstellingen en een uitgebreide presentatie tegels, kranen etc in diverse stijlen en kleurstellingen. Kom langs in onze showroom in Musselkanaal en laat u inspireren!
Onze ervaren adviseurs voorzien u graag van hun advies over hoe u uw badkamer het beste kunt inrichten, zodat uw gewenste functionaliteiten in de badkamer het beste tot zijn recht komen. Naast functionaliteit stemmen wij het ontwerp af op uw behoefte aan sfeer, design en comfort.